Algemene voorwaarden
Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijde bij de fotografe van JustNicole Photography. De klant geeft de fotografe toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet en in drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie. Indien de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s van hem/haar of van leden van het gezin gebruikt worden voor promotiedoeleinden zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan de fotografe via een email. Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non- profit bedrijven te gebruiken.

Fotosessie

Om een afspraak voor een fotosessie vast te leggen stuurt de fotograaf altijd een bevestiging. De afspraak is pas definitief zodra de fotograaf een bevestiging heeft gestuurd. Als de klant niet akkoord gaat met de algemene voorwaarden, neemt de klant contact op met de fotografe. Wanneer de klant te laat komt voor de fotoshoot kan dit van de fotoshoot tijd af gaan. Na de fotosessie maakt JustNicole Photography een online galerij met de onbewerkte foto's. Deze galerij ontvangen jullie tenzij anders vermeld door JustNicole Photography binnen 7 dagen na de fotoshoot via de mail. De foto’s zullen voorzien zijn van een watermerk. De bestanden kunnen alleen via de online galerij gekozen worden. Na jullie keuze gaat JustNicole Photography de gekozen foto's netjes bewerken. Jullie ontvangen de gekozen foto's binnen 14 dagen. Bij elke fotoshoot staat aangegeven hoeveel foto's je ontvangt. Extra bestanden kunnen worden bijbesteld voor 10 euro per foto. 

Betaling

Binnen twee weken voor de fotoshoot stuurt JustNicole Photography de factuur op. De factuur dient binnen 15 dagen betaald te worden. Extra foto bestanden worden na de fotoshoot betaald en pas verstuurd zodra de betaling van de extra foto's binnen is. Tenzij anders vermeld zijn de prijzen inclusief BTW en exclusief reis/parkeer kosten. 

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan alleen via de mail en maximaal 48 uur voor de gemaakte afspraak gedaan te worden, is dit niet het geval, dan zal JustNicole Photography de 25% van de fotoshoot in rekening brengen voor de klant. Geldige redenen voor het annuleren van de fotoshoot vallen onder aantoonbaar ziek, overlijden of te slecht weer dit in overleg met JustNicole Photography. Na het annuleren van een fotoshoot dient er direct een nieuwe afspraak ingepland te worden. Bij het niet opnieuw plannen van een fotoshoot zal JustNicole Photography het hele bedrag van de fotoshoot in rekening brengen. Bij onverwachte complicaties tijdens de zwangerschap of geboorte zal in overleg met JustNicole Photography gekeken naar een passende oplossing. Kan JustNicole Photography de afspraak niet nakomen door bv. ziekte dan zal deze kosteloos met 20% korting op een ander tijdstip met u afgesproken. Wanneer de fotoshoot buiten plaats zal vinden en de weersomstandigheden laten het niet toe zal er in overleg met JustNiocle Photography een nieuwe afspraak gemaakt worden. Mocht door bijvoorbeeld een technische storing aan de apparatuur de afspraak niet door kunnen gaan, zal JustNicole Photography kosteloos een andere afspraak met u maken en u hierop 20% korting geven.

Cadeaubonnen en kortingsbonnen

Kortingsbonnen zijn niet geldig i.c.m. met acties / aanbiedingen. Cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar bij JustNicole Photography en geldig tot en met 1 jaar na datum van uitgifte en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Een cadeaubon is niet overdraagbaar. Cadeaubonnen zijn geldig voor de fotosessie of producten waarvoor ze zijn uitgegeven, zoals op de cadeaubon staat vermeld.

 

Aansprakelijkheid

JustNicole Photography is niet aansprakelijk voor enige schade welke voor de wederpartij is ontstaan. Tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de zijde van de Fotograaf of door haar ingeschakelde personen. JustNicole Photography is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door haar zijn geleverd.

Privacy en persoonsgegevens

JustNicole Photography zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, telefoonnummer, emailadres, etc. ) openbaar maken of doorgeven aan anderen.