Bruiloft

Gefeliciteerd met jullie verloving!
 
Nu komt er een mooie periode aan waarin veel geregeld zal moeten worden. Naast een jurk/pak, locatie en gastenlijst hebben jullie ook een trouwfotograaf nodig zodat alle mooie momenten van jullie dag op de foto staan.
 
De gehele dag zal ik jullie zo stil mogelijk volgen om alle spontane, liefdevolle, mooie details en de emoties die bij een huwelijk horen vast te leggen. Ik vind het belangrijk om voor jullie een prachtige totaalreportage van jullie mooiste dag voor eeuwig vast te kunnen leggen.  
 
Ik heb verschillende pakketten waar jullie uit kunnen kiezen. Weten jullie nog niet hoe het draaiboek eruit zal zien? Later aanpassen van het aantal uren is ook mogelijk. Het is ook mogelijk dat ik 4 uur, 12 uur of langer aanwezig ben. 
 
Als jullie besloten hebben om mij als trouwfotograaf erbij te willen hebben dan spreek ik met jullie nog is persoonlijk af in Almere. Zo kunnen we jullie draaiboek samen bespreken en kan ik naar al jullie wensen luisteren. Het is ook mogelijk om een vrijblijvend gesprek te hebben. Neem contact met mij op als jullie willen kennismaken of voor meer informatie. 
****************************************