Informatie

Wat ontzettend leuk dat jullie een fotoshoot willen doen! Hierbij stuur ik jullie wat standaard informatie. Mochten jullie ergens tegen aanlopen, stuur me gerust een mail met jullie vragen! Mijn emailadres is: justnicolephotography@gmail.com

 

Voordat jullie komen is het fijn om de informatie door te nemen die ik in deze mail heb meegestuurd. De fotoshoot zal plaatsvinden in Almere, waar ik de zolder omgetoverd heb tot een studio. Houd hierbij rekening mee dat er twee trappen zijn. In de studio heb ik achtergronden die gebruikt mogen worden en voor de baby's heb ik ook kleden. We zullen de dag zelf kijken en samen beslissen wat voor de fotoshoot gepast is.

 

Een tip die ik geef voor de fotoshoot is het kiezen van kledingstukken die matchen. Zeker met een zwangerschaps-, familie-, gezins- of kinderfotoshoot geeft dit een erg mooi effect. Trek liever geen drukke kleuren aan dit komt niet mooi tot zijn recht op jullie foto's. Jullie kunnen ook verschillende kledingsetjes meenemen. Mochten jullie twijfelen wat wel of niet mooi is voor op de foto, neem contact met me op. 
 

Zoals ik heb beschreven is mijn studio niet erg groot. Dit houdt in dat familie- en gezinsfotoshoots in overleg buiten zullen plaatsvinden. Locatie kan in overleg.

 

EXTRA INFORMATIE:

  - USB stick bij te kopen voor 12,- (Deze wordt opgestuurd)

  - Kledingtips voor alle personen voor de fotoshoot is inbegrepen, hiervoor kunnen jullie van te voren contact met mij zoeken of op de dag zelf om tips vragen

  - De afgesproken prijs is exclusief reiskosten van 0,35cent per km en eventuele parkeerkosten

  - Op zondag plan ik over het algemeen geen fotoshoots in voor vragen hierover stuur gerust een mail

  - Alle prijzen zijn inclusief 21% btw

  - Foto's kunnen gebruikt worden voor promotie op de website, Facebook of instagram. Hebben jullie dit liever niet, geen probleem maar meld dit mij voor de fotoshoot.

 
**************************************