Geboortefotografie

Nicole-Aerts-Photography12.jpg
Wat kunnen jullie verwachten van mij?
Vanaf week 38 sta ik 24 uur per dag voor jullie klaar. Dat wil zeggen dat ik altijd bereikbaar ben en direct kan komen als dat nodig is. Wanneer de bevalling begint ontvang ik daar een berichtje over en bij ongeveer 4cm kom ik jullie kant op en blijf ik tot ongeveer 2 uur na de geboorte. Het kan dus zijn dat een bevalling nog wel een paar uur gaat duren maar dat is geen probleem. Wanneer ik aankom in het ziekenhuis of bij jullie thuis dan start ik gelijk met foto's maken. Jullie zullen bijna niet eens merken dat ik aanwezig ben en dat er foto's gemaakt worden. Sommige momenten zal ik mij ook even terugtrekken zodat jullie echt even samen zijn. 
Nicole-Aerts-Photography168.jpg
Wat is geboortefotografie? 
Dat is het vastleggen van de bevalling op een hele fijne en mooie manier. Iedereen denkt bij een bevalling aan onsmakelijke foto's en zelfs misschien wel ongemakkelijke momenten wat niemand zou mogen zien. Wisten jullie dat een geboortefotograaf juist hele andere bijzondere momenten vastlegt? Het worden foto's van emoties, de sfeer, de liefde en de eerste momenten van jullie kindje. Foto's die voor altijd een waardevolle herinnering blijven. Doordat jullie tijdens de bevalling vaak met andere dingen bezig bent onthouden jullie maar een deel van dat moment. Het staat wel voor altijd in jullie geheugen maar dat kan met de jaren mee ook wat vervagen. Het is juist dan heel fijn om terug te kunnen kijken naar de foto's zodat jullie er weer helemaal in zitten.
Nicole-Aerts-Photography98.jpg
Twijfelen jullie of willen jullie kennismaken?

Wanneer jullie nog niet precies weet of jullie de geboorte wel willen laten vastleggen kunnen we het beste eens vrijblijvend kennismaken. Op die manier kan ik jullie nog beter en meer vertellen hoe zo'n fotoshoot eruit ziet zodat jullie er een beter beeld van krijgen.
Weten jullie al zeker dat jullie mij als fotograaf erbij willen hebben? Ook dan zullen wij natuurlijk een kennismakingsgesprek met elkaar hebben. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat er een goede klik is en jullie je gemakkelijk voelen bij mij. Ik zal namelijk bij jullie mooiste en meest intieme moment aanwezig zijn en daar wil je geen "vreemde" bij hebben. Tijdens het kennismaken bespreken we alles over de bevalling. Onder andere waar de bevalling zal zijn, zijn er nog meer mensen bij aanwezig en wat willen jullie wel of niet op de foto hebben staan. Daarnaast bespreken we hoe het contact tussen ons verder verloopt zodat jullie precies weten wanneer jullie mij een bericht moeten sturen wanneer het grote moment staat te gebeuren.
Tijdens en na de bevalling
Wanneer ik aankom begin ik direct met foto's maken. Ik ben aanwezig op de achtergrond waardoor jullie bijna niet merken dat ik er ben. Er zullen ook geen aanwijzingen komen hoe jullie moeten liggen, moeten kijken, moeten staan of wat iemand moet doen. Alle momenten leg ik vast zoals hoe het op dat moment is. Van te voren hebben we met elkaar besproken wat jullie vastgelegd willen hebben dat hoeft op dat moment dus niet meer. 
Na de bevalling blijf ik nog ongeveer twee uurtjes. Zodat alle eerste momenten voor jullie vastgelegd worden. Zodra dat gedaan is vertrek ik en ontvangen jullie binnen 24 uur de preview.
Nicole-Aerts-Photography236.jpg
Investering 750,-
- kennismakingsgesprek
- preview binnen 24 uur 
- alle mooiste foto's netjes bewerkt in hoge resolutie
- foto's in zwart wit en sommige ook in kleur
- foto's ontvangen jullie via wetransfer
- linnen mini album van 15x15 (upgrade mogelijk) 
- reis en parkeerkosten inbegrepen 
 
*Ik fotografeer bevallingen die binnen 1 uur rijden vanaf Almere zijn.
Nicole-Aerts-Photography218.jpg
****************************************