Styled wedding shoot - Sarah & Alvin

Samen met Melinda organiseerde wij een styled wedding shoot. Dit is een fotoshoot dat helemaal in het teken staat van trouwen. Met een echte trouwjurk, bruidstaart, bloemen en nog zo veel meer! We zijn de leveranciers enorm dankbaar voor de fijne samenwerking! Ook zijn de modellen echt toppers en hebben we zo genoten van hun. Echt twee prachtige stellen waar we enorm blij mee waren. Hierbij een selectie van de foto's van deze te gave fotoshoot. Hierbij de blog van Sarah & Alvin op het strand.

Met dank aan:

Modellen | Sarah Liebregtst & Alvin Leidekker

Trouwjurk Sarah | Koonings the wedding palace - www.koonings.com

Sweet Table | Cheffi's Pastries & Parties - www.cheffispasrties.com

Sieraden | Iets anders Helmond - www.ietsandershelmond.nl

MUAH Sarah | Haarfijn door Kim - www.haarfijndoorkim.nl

Stationary | Lenieke - www.lenieke.com

Bloemen | Ilse van Es Bloemenatelier - www.ilsevanesbloemenatelier.nl

 

Recente berichten