Bruiloft Esther&Jordy

Ik heb Esther in 2006 leren kennen in Zuid Frankrijk. We waren er op dezelfde camping en wat hebben we het leuk gehad! Er is een hechte vriendschap ontstaan met vele leuke afspraakjes samen. Er is alleen 1 groot probleem we wonen erg ver van elkaar vandaan. We werden ouder en kregen vriendjes en begonnen met werken waardoor we elkaar veel minder zagen! We spraken elkaar zo af en toe en dat was altijd weer erg fijn. Vorig jaar belde Esther mij met het grote nieuws dat ze ten huwelijk gevaagd was en uiteraard JA tegen haar vriend zei! Meteen vroeg ze of ik foto's wilde maken van hun grote dag en natuurlijk wilde ik dat!

02-06-2017 was hun grote dag! Wat keek ik ernaar uit om hun dag te mogen vastleggen. Het was een hele fijne en mooie dag. Ik heb genoten als fotograaf maar ook als gast!

Hierbij een kleine indruk van het prachtige dag!

 

Recente berichten