Wedding fotoshoot in Amsterdam

Al een tijd liep ik met het idee om een wedding fotoshoot te doen in Amsterdam. Vooral omdat het in Amsterdam altijd druk is! Zelf ben ik echt gek op Amsterdam om er te winkelen, te eten of gewoon rond te lopen en te genieten van alle mensen overal. Dit bracht mij dus nog meer op het idee om voor Amsterdam te kiezen.

Omdat het lastig is om dit alleen te gaan uitwerken heb ik vriendin/collega Kelly gevraagd of dit haar ook leuk leek! Gelukkig had ze gelijk zoiets van ja leuk en konden we verschillende leveranciers gaan zoeken om alles compleet te maken. Kelly regelde prachtige bloemen bij de Bloemenkeuken die echt prachtig waren! Ik regelde bij New Styling in Hilversum een prachtige jurk. Wat een super mooi winkelpand om daar een jurk te gaan uitzoeken. Ik werd ontzettend lief ontvangen door Jannie en voelde mij gelijk op mijn gemak! Echt een aanrader om daar te gaan kijken voor een prachtige trouwjurk! Ook regelde ik een Muah voor het haar en make-up. Yasmine van der Meulen van Aveda Lifestyle Salon & Spa Almere kwam Eveliene opmaken en der haar doen. Ze deed dit op een hele fijne en rustige manier erg fijn wanneer je gespannen zou zijn voor je grote dag!

Bekijk mee naar de leuke foto's van deze super leuke fotoshoot!

Trouwjurk / New Styling Bruidsmode - www.newstyling.nl

Make up & Hair / Yasmine van der Meulen - Aveda Lifestyle Salon & Spa Almere

Bloemen / De Bloemenkeuken - www.debloemenkeuken.nl

 

Recente berichten