Belgische bruiloft

Zaterdag 16 september trouwden Dennis en Silvie in de prachtige Belgische Ardennen! Ik mocht deze dag aanwezig zijn als second shooter van Irene Bruidsfotografie. Wat was het leuk om met haar deze dag vast te leggen. Als second shooter ben je aanwezig als tweede fotograaf op de bruiloft. Dit is voor een bruidspaar erg fijn omdat je dan van beide kanten de foto's kunt zien.

Ik mocht dus naar België toe! Zo ontzettend gaaf was dat! Ik reed heel vroeg weg van huis omdat het 3 uur rijden was. Toen ik het pad op kwam rijden van de locatie dacht ik alleen maar wauw.. Zo ontzettend sfeervol en mooi! Ik werd gelijk vriendelijk ontvangen en ik ben naar Irene gelopen die al op de prachtige kamer van de bruid stond. De dag ervoor was Irene al aangekomen dus ze kon mij mooi even rondleiden en wat dingen uitleggen en vertellen.

Ik mocht even later beginnen bij het aankleden van de bruidegom en hun twee kindjes. De dag verliep zo relaxt en fijn! Waarschijnlijk ook omdat alles op die locatie gebeurde en iedereen zo gezellig en relaxt was. Ze trouwden in de middag in een prachtig kappelletje en konden daarna buiten proosten met een heerlijk stuk staart! In de avond hadden ze een heerlijke bbq waarna daarna in een apart gebouw op hetzelfde terrein het feest starte!

Na deze prachtige dag kon ik met een prachtige ervaring rijker dankzij Irene Bruidsfotografie weer naar huis rijden! Kijk en geniet mee van deze prachtige bruiloft!

 

 

Recente berichten